Electrolux Professional har været meget gode ved mig og deres udstyr har været rigtig godt for mit køkken. Jeg vil slet ikke tøve med at anbefale Electrolux Professionals produkter til andre indenfor branchen.

Simon Hulstone, Kok og Indehaver
The Elephant - Michelin restaurant Devon, United Kingdom

Restauranter

Det at styre et køkken i en restaurant, kan til tider være en meget hård opgave. Det er derfor, at det er så vigtigt at have en partner, der hjælper dig og ikke svigter dig.

Ved at vælge Electrolux Professionals løsninger, får du præcis den fleksibilitet, lethed og power, som du var på udkig efter.

Et køkken, der hjælper dig med at brillere

Designet til at være en rigtig partner for kokke i topklasse, thermaline og Molteni fra Electrolux Professional lever op til krav fra finere a la carte restauranter.

Designet til ethvert behov.

Ligegyldigt, om du har en fast food restaurant, familierestaurant eller a la carte restaurant, har Electrolux Professional udstyret til at løse selv din mest vanskelige udfordring.

Vores løsninger til din virksomhed

Find ud af, hvad Electrolux kan gøre for din virksomhed.

Hvad siger vores kunder

Uvurderlige Milano

“Der er så mange fordele i tilberedningsprocessen, at jeg helt sikkert vil anbefale Electrolux’ produkter til mine kolleger, ikke kun i Italien, men i hele verden”.

Christian Pircher, kok hos restaurant Kirchsteiger i Foiana

IYO

Vi har valgt Electrolux Professional, fordi hvad angår teknologi og funktionalitet, er det helt sikkert et skridt fremad. Med thermaline er vi virkelig godt kørende, da det er en enhed, der garanterer uovertruffen effektivitet og soliditet“.

Claudio Liu, Grundlægger

Iyo – Michelin restaurant i Milano, Italien

Tiergarten

“At valget faldt på produkter fra Electrolux Professional skete efter en budrunde. Electrolux Professional blev valgt pga. deres gode support, produkternes pålidelighed og produkternes pris i forhold til ydeevne.

Maikel Konrad, Chefkok på restaurant Tiergarten

Find ud af, hvad Electrolux kan gøre for din virksomhed.

Restauranter 2017-06-12T16:17:07+00:00 Electrolux Professional