Boligforening – Vaskeri

Med Electrolux Professional får I et driftssikkert vaskeri, der vasker beboernes tøj effektivt de næste mange år.

Det bedste vaskeri for alle

Vælger I professionelle vaskerimaskiner fra Electrolux får I et vaskeri, der tilgodeser alle involverede parter.

Fordele ved et vaskeri fra Electrolux Professional:

1
Beboerne
kan booke vasketid og vaske deres tøj nemt og billigt.
2
Varmemester, inspektør og bestyrelse
får et vaskeri, der kører af sig selv – med et minimum af vedligeholdelse og besvær.
3
Din boligforening
får maskiner, som bruger et minimum af vand og strøm. Derfor sparer I mange penge på driftsbudgettet.

Få de helt rigtige maskiner til jeres vaskeri

Electrolux Professional er landets førende ekspert inden for professionelle vaskerimaskiner. Det betyder, at du finder markedets største sortiment her. Derfor kan du nemt finde en løsning, som passer præcist til den kapacitet, I har behov for.

Hvad skal du overveje før du køber? Se guide

Vil du hurtigt have en idé om, hvilke maskiner der passer til jeres vaskebehov?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 63 76 22 20.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 63 76 22 20.

Se hvad andre siger om deres Electrolux vaskerier

” Jeg sparer ca. 1.000 mandetimer om året.”
Se video om boligforening, der har valgt Electrolux Pay per Wash

“Vigtigt at have tillid til vaskerileverandøren.”
Se videointerview med bestyrelseformand

PPW_top2

SLIP FOR AT INVESTERE I NYE MASKINER
Lad udgifterne til maskinkøb, drift og vedligeholdelse indgå i den pris, beboerne betaler for at vaske en vask.

Sådan fungerer Pay per Wash

Hold dig ajour på vaskerifronten

Få e-mails med nyheder, tilbud, konkurrencer, tips og gode råd om professionelle vaskeriløsninger fra Electrolux Professional.


Guide til køb – Professionel vaskemaskine

Her er en tjekliste med det, du skal tænke på, når maskinerne i vaskeriet skal udskiftes – uanset om det er en enkel professionel vaskemaskine eller et komplet vaskeri.

1. El- og vandforbrug

Sørg for at få veldokumenterede beregninger af el- og vandforbruget – og de besparelser, I får ved udskiftning af de gamle maskiner. Selv en enkelt ny professionel vaskemaskine kan ofte spare sig selv hjem hurtigt. For Electrolux Professional giver ”garanti for driftsbesparelser”. Hvad betyder det?

2. Centrifugeringsevne

En god centrifugeringsevne er særlig vigtig, hvis tøjet tørres i tørretumbler. For på Electrolux Professionals Line 5000 vaskemaskiner kan brugeren trykke på en knap, hvis hun ønsker mere eller mindre restfugtighed i tøjet.

3. Specialprogrammer

Sørg for at de nye professionelle vaskemaskiner kan programmeres til brugernes behov. Skal der fx være kvikvask? Og desinfektionsprogram? Med Electrolux Professionals Line 5000 vaskemaskiner har I 55 programmer at vælge mellem.

4. Automatisk sæbedosering

Hvis I har pladsen til det, kan det klart anbefales: I undgår svineri på og omkring vaskemaskinerne. Og for meget vaskemiddel (som de fleste bruger) forurener miljøet unødigt og er skyld i allergi hos mange danskere. Hvad siger eksperterne?

5. Kapacitet

For mange eller for store maskiner er spild af energi og penge. For få eller små maskiner giver ventetid og utilfredse brugere. Spørg evt. jeres brugere, hvor tit de vasker, og om de tørrer tøj på tørresnor? Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at definere jeres behov for professionelle vaskemaskiner og tumblere.

6. Bookingsystem

Et fællesvaskeri uden et digitalt bookingsystem er næsten utænkeligt i dag. Udover booking af vasketider så overvej, om I har behov for andre funktioner så som: Afregning over huslejen, booking af fællesrum, to-vejs-kommunikation, adgangskontrol, webbooking og en app til beboerne. Electrolux Professionals bookingsystem hedder ELS Vision.

7. Bortskaffelse af de gamle maskiner

Du skal sikre dig, at leverandøren tager jeres gamle maskiner retur, og at de ikke belaster miljøet. Bortskaffelse bør være med i prisen. Electrolux Professional fjerner jeres maskiner og sørger for, at alt, hvad der kan bruges, bliver genanvendt.

8. Kontant, finansiering, leasing eller brugerbetaling med Pay per Wash?

Hvordan I vælger at betale de nye professionelle vaskerimaskiner afhænger af jeres økonomi og behov. Vi rådgiver jer gerne i at vælge den rigtige finansieringsform. Se mere om Pay per Wash finansiering.

9. Serviceaftale

Med en serviceaftale får I større kontrol over vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. Og I undgår store dyre reparationer. Læs om de tre typer af serviceaftaler, som Electrolux Professional tilbyder.

Boligforening 2019-08-20T11:16:38+00:00 Electrolux Professional