Styringssystemer og software

Electrolux Professional har en bred vifte af styringssystemer og software, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder, for at skabe merværdi for hver kunde.

Laundry Program Manager

Er et intuitivt, easy-to-use pc-værktøj til at oprette eller tilpasse programmer på Electrolux vaskemaskine eller tørretumbler, direkte fra din pc. Det er kompatibel med vaskemaskiner udstyret med Compass Control, Compass Pro, Clarus Control og Clarus TS. Det er kompatibelt med tørretumbler med Compass Pro styresystem.

Certus Management Information System™

CMIS (Certus Management Information System ™) er en software, der giver vigtige oplysninger til ejerne om deres vaskemaskiner, tørretumbler og strygeruller. Alt for at minimere omkostningerne og maksimere driftstiden for udstyret.

Text Management Information System

Forbedring af begrebet brugervenlige vaskerier.

Kostbar nedetid kan reduceres, og forebyggende vedligeholdelse er lettere at planlægge med direkte adgang til maskinens ydeevne og service statistik.

Du får øget kontrol over både dine maskiner og din tid, når systemet informerer direkte om maskinfejl eller vedligeholdelseskrav.

Se hvad vores styresystemer kan gøre for din forretning

Måske er disse produkter også interessante for dig.:

Styresystemer og software 2017-03-16T14:39:16+00:00 Electrolux Professional

Filtrere (Produkter)

2 Produkter Nulstil
Luk
 • Laundry Program Manager

  Laundry Program Manager

  Er et intuitivt PC-værktøj, som du kan anvende til at lave eller tilpasse vaske- og tørreprogrammer på Electrolux' vaskemaskiner og tørretumblere. programmet er kompatibelt med vaskemaskiner der er udstyret med kontrolsystemerne Compass Control, Compass Pro, Clarus Control eller Clarus TS. Programmet er også kompatibelt med tørretumblere der er udstyret med Compass Pro Control system.

  • CMIS

   CMIS

   CMIS (Certus Management Information System™) er en software, som giver den professionelle bruger vitale informationer om deres vaskemaskiner, tørretumblere og strygeruller. Alt sammen for at minimere omkostninger og maksimere brugen af deres vaskeriudstyr.