Cook&Chill

ikke blot endnu et produkt.

Cook&Chill er en måde at arbejde på, der kan forbedre arbejdsgangen i professionelle køkkener samt resultatet af madlavningen.

Air-o-steam touchline kombiovne

Air-o-steam touchline er begyndelsen på en ny æra indenfor kombiovne. Sikrer en enkel og intuitive måde at tilberede maden på i ethvert professionelt køkken. Velegnet til restauranter med hurtig servering, storkøkkener og sågar finere restauranter med de mest erfarne kokke.

Electrolux  air-o-steam touchline kombiovne er designet med intelligent brug af damp, hvilket resulterer i fantastiske måltider, hvor de naturlige vitaminer og mineraler i maden bibeholdes.

e-chef, maksimalt udbytte

    Globale opskrifter kan overføres et ethvert køkken med en air-o-stream touchline ovn. Specielle originale retter fra udlandet kan således serveres lokalt i overensstemmelse med dine kunders præferencer – en opskrift på success.

  • Gem op til 1000 personlige opskrifter.
  • Gem og overfør opskrifter til andre ovne med en simple USB nøgle.
  • Slap af – air-o-steam touchline overvåger og regulerer tilberedningen af maden 10 gange i sekundet.
  • Ro i sindet, da fødevaresikkerheden kan overvåges og garanteres automatisk med den patenterede Food Safe Control funktion (i overensstemmelse med HACCP-standarder).
  • Helt ideelle betingelser for tilberedning af maden med præcis kontrol af fugtigheden i ovnen, takket være den patenterede lambda føler.

Air-o-convect touchline konvektionsovne

Electrolux air-o-convect touchline er en ny kombiovn uden kogefunktion, der sikrer en simpel og intuitive tilberedning af maden.

Brug ovnens touch screen til at vælge din ynglingsopskrift. Så klarer ovnen resten.

Vælg mellem forskellige grader af fugtighed i ovnen for at tilpasse tilberedningen af maden til dine specifikke præferencer.

Find ud af, hvad Electrolux kan gøre for din virksomhed

Driver du en restaurant eller et hotel?

Cook&Chill kombiovne 2017-06-12T17:28:06+00:00 Electrolux Professional