Del

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsætter du med at bruge hjemmesiden uden at ændre din web-browsers cookie-indstillinger, accepterer du brugen af cookies.

Klik videre og læs vores retningslinjer for brug af cookies, hvis du vil vide mere.
 

Send information

Send til flere venner

Vis mailen til dine venner? Hej. Jeg tænkte du måske kunne være interesseret i dette!

Luk

ProThermetic trykkipsteger: højeffektivitet og den bedste madkvalitet til krævende opgaver

This template has no view mode

Page properties:

PageCategory:
PageLink: 1681
PageTypeID: 11
PageParentLink: 1676
PagePendingPublish:
PageWorkStatus: 4
PageFolderID: 5279
PageDeleted:
PageSaved: 16-10-2014 08:36:31
PageTypeName: [Professional] Promotion module page
PageChanged: 23-10-2013 10:33:31
PageCreatedBy: suma
PageChangedBy: pech
PageMasterLanguageBranch: en
PageLanguageBranch: da-DK
PageGUID: 43BF5034-A858-4B81-A3C7-9886F8F652DB
PageName: main pmp
PageVisibleInMenu: True
PageURLSegment: main-pmp
PageChildOrderRule: 1
PagePeerOrder: 0
PageExternalURL:
PageChangedOnPublish:
PageStartPublish: 23-10-2013 10:33:00
PageStopPublish:
PageCreated: 23-10-2013 10:33:00
PageArchiveLink:
PageShortcutType: 0
PageShortcutLink:
PageTargetFrame:
PageLinkURL: /Templates/Main/Pages/Empty.aspx?id=1681
PageDelayedPublish:
Heading: ProThermetic trykkipsteger: højeffektivitet og den bedste madkvalitet til krævende opgaver
HeadingColor:
Text:

prothermetic

Et utal af kombinationer, overlegen fleksibilitet og banebrydende design: thermaline er den ultimative løsning til højproduktive køkkener.
Thermaline-serien af trykkipstegere, kipgryder og kipstegere er fremstillet i Schweiz, hvor gamle traditioner og avancerede teknologier mødes. Serien er konstrueret specielt til krævende opgaver og beregnet til hoteller, institutioner, centralkøkkener og flykøkkener, der håndterer store mængder mad og har fokus på effektivitet og gode resultater.

  • Høj madkvalitet: den lille mængde ilt i luftvolumenen forhindrer iltning af næringsstoffer og vitaminer, så maden får den bedst mulige smag, farve og konsistens og bliver så sund som mulig. Særligt grøntsager kan med held tilberedes uden at blive nedsænket i vand (så smagsstoffer, mineraler og andre næringsstoffer ikke frigives i det kogende vand).
  • Energibesparende: den reducerede tilberedningstid sikrer højere produktivitet, samtidig med at du sparer energi både i opvarmnings- og tilberedningsfasen.

Video Recipes for ProThermetic

Recipes for ProThermetic Pressure Braising Pan


TextColor: #777
Image:
ImageAltText:
Link:
LinkProductGuid:
LinkSubCategoryGuid:
LinkText:
ExternalUrl:
TextAndLinkAreaPositionLeft:
TextAndLinkAreaPositionTop:
TextAndLinkAreaWidth:
SetFlash:
Flash:
FlashHeight:
FlashBackgroundColor: #FFFFFF
DividerSetMediaPage:
MediaPage:
FlashWidth:
FlashMovieDivider:
FlashMovieThumbnail:
FlashMovieThumbnailPositionLeft:
FlashMovieThumbnailPositionTop:
FlashMoviePage:
SetImage: