Del

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsætter du med at bruge hjemmesiden uden at ændre din web-browsers cookie-indstillinger, accepterer du brugen af cookies.

Klik videre og læs vores retningslinjer for brug af cookies, hvis du vil vide mere.
 

Send information

Send til flere venner

Vis mailen til dine venner? Hej. Jeg tænkte du måske kunne være interesseret i dette!

Luk
Print denne side

air-o-steam Touchline: perfekte tilberedningsbetingelser giver optimale resultater

Hvordan opnår kokke og cateringvirksomheder de bedste resultater i køkkenet?
Ved at skabe perfekte tilberedningsbetingelser!

air-o-steam Touchline sørger både for ideelle tilberedningsbetingelser og høj effektivitet takket være:

Nøjagtig fugtighedskontrol: Den patenterede lambda-sensor garanterer nøjagtig realtidsmåling af fugtighed i ovnen under alle forhold, så tilberedningsresultaterne bliver ensartede, uafhængigt af mængden og kvaliteten af maden.

Stor ensartethed i tilberedningen: Den ensartede varmedistribution i ovnrummet giver enestående resultater med hensyn til bruning, sprødhed og smag.

• Tilberedningskvalitet: Multi-sensoren udfører hele tiden nøjagtige målinger af kernetemperaturen, så optimale resultater opnås med hensyn til fødevaresikkerhed, tilberedning og reduceret vægttab.

Energi- og vandbesparelser: Dampgeneratoren producerer kun damp, når det er nødvendigt, og tager højde for den fugt, som maden selv afgiver. Samtidig optimerer de miljørigtige funktioner i det integrerede automatiske rengøringssystem forbruget af el, vand og skyllemiddel.